/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Nesër ditë jo pune për të gjithë qytetarët e RMV-së
Maqedoni, Shqipëri

Nesër ditë jo pune për të gjithë qytetarët e RMV-së

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se konform Ligjit për festat, 8 Shtatori 2020 (e martë), Dita e pavarësisë është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Njëherësh, MPPS qytetarëve në shtet ua uron Ditën e pavarësisë.

September 7, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres