/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ndahet nga jeta aktori i madh Koço Devole
Shqipëri, Slider

Ndahet nga jeta aktori i madh Koço Devole

Ndahet nga jeta aktori i madh Koço Devole nga infektimi mw koronVirus.
Edhe pse iku,la pas nje pasuri te madhe ….

Disa prej materialeve te tij…

Çanta e zeze 1986
Gjuetia e fundit 1992
Të gjallë apo të vdekur 1996 – [1]
Çanta me nje milion 1993
Oreksi i madh 1994 [2]
Nje dite i cmendur 1995
Revolja e heroit 1996
Pushime në Romë 1996
Mos shko o trim 1997
Tre shoke pa sherbyesen 2001 [3]
Karafili dhe Kleopatra 2001 [4]
Milioneri 2005
Na ishte njehere Shqipëria 2009

Koço Devole eshte autor dhe Regjisor i shume spektakleve skenike me trupen e Estradës së Tiranës, Fierit, Beratit dhe qyteteve te tjera…
Enrik Mehmeti

November 8, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres