/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Natyra Malo nga Ladorishti i Strugës është kampione e Maqedonisë së Veriut në Atletikë (FOTO)
Qyteti, Slider, Sport

Natyra Malo nga Ladorishti i Strugës është kampione e Maqedonisë së Veriut në Atletikë (FOTO)

Natyra Malo nga Ladorishri i Strugës shkëlqeu në Kupën e Maqedonisë së Veriut në Atletikë, për U16, duke rrëmbyer kupën e kampiones, informon Struga Ekspres.

Anëtarja e Klubit të Atletikës “Drini” nga Struga, Natyra Malo edhe njëherë shkëlqeu në 100m duke u radhitur e para dhe duke përmirësuar dukshëm rekordin e saj.(Struga Ekspres)

September 30, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres