/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Muhamed Iljazi nga Frëngova e Strugës, një nga pianistët më të mirë që u përzgjodh për koncertin e Vitit të Ri në Maqedoni
Kulturë, Qyteti, Slider

Muhamed Iljazi nga Frëngova e Strugës, një nga pianistët më të mirë që u përzgjodh për koncertin e Vitit të Ri në Maqedoni

Muhamed Iljazi, talenti i shkëlqyer në piano nga Frëngova e Strugës, i cili studion në shkollën e muzikës në Vitin e dytë në “Dmbuc Ilija Nikollovski Luij” mori pjesë në koncertin e më të mirëve në piano, të përzgjedhur enkas për festën e Vitit të Ri në Maqedoni,ku luajti në piano dy pjeë, etydë Neupert no.5 dhe tjetra Vals nga Johan Sebastian Bach.Këto dy vepra që performoi në piano u pregatitën nga profesoresha e pianos Snezhana Vasilova.
(Struga Ekspres)

December 31, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres