Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Muhamed Iljazi, 18 vjeçari nga Frëngova e Strugës që shkëlqeu në piano në zemër të Shkupit (VIDEO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Muhamed Iljazi, 18 vjeçari nga Frëngova e Strugës që shkëlqeu në piano në zemër të Shkupit (VIDEO)

Muhamed Iljazi është pianisti i talentuar nga Frëngova e Strugës i cili shkëlqen me talentin e tij kudo ku luan me piano, poashtu edhe ku konkurenca është shumë e madhe,shkruan Struga Ekspres.

Muhamed Ijazi, 18 vjeçari i cili është në vitin e katërt në shkollën e muzikës në Shkup në koncertin e Vitit të Ri interpretoi mrekullisht në piano veprat e kompozitorëve të mëdhenjë botëror ku ka mahnitur publikun në Shkup.

Që nga fëmijëria Muhamed Iljazi me talentin e tij në piano ka treguar se një ditë do të bëhet një artist që do të vlerësohet lartë nga publiku dhe muzikantët më në zë të skenës muzikore!

 

(Struga Ekspres)

 

January 2, 2022

Struga Ekspres