/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
MSH: 26 viktima dhe 1 198 raste të reja me Covid-19
Maqedoni, Slider

MSH: 26 viktima dhe 1 198 raste të reja me Covid-19

26 viktima dhe 1198 raste të reja me Cvoid-19 janë regjistruar në 24 orët e fundit. Gjithsej janë bërë 3081 teste. Viktimat janë të moshës nga 35 deri në 88 vjeçare. Sa i përket rasteve të reja shumica janë regjistruar në Shkup respektivisht 572, në Manastir 92, Prilep 53, Kumanovë 41, Ohër 42. Në 24 orët e fundit janë shëruar 621 pacientë. Numri i rasteve aktive në mbarë vendin ka mbërritur 19 586. Sa i përket komunave të Shkupit më shumë raste aktive ka në Gazi Babë, Aerodrom dhe Karposh.

November 19, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres