Thursday, April 25, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiMendi Qyra: Shpresoj që viti 2024 të na sjellë MBARËSI dhe plotësimin...

Mendi Qyra: Shpresoj që viti 2024 të na sjellë MBARËSI dhe plotësimin e dëshirave tona për një mirëqënie të mirë

Përshëndetje afaristë, dhe ju miqë të respektuar!

Viti që lam pasë u karakterizua me angazhimin e kompanive për të eliminuar pasojat, që rrodhën si rezultat i krizave,me çrast u
paraqit rritja e çmimeve ,inflacioni, mungesa e fuqisë punëtore etj.
Ndërsa OEMVP iu priu mundësive për zgjidhjen e tyre nëpërmjet informimit, angazhimit,sygjerimeve për kompanitë!
Gjithashtu OEMVP ngriti zërin, kundër sjelljeve të masave që dëmtojnë rritjen dhe zhvillimin e sipërnarrjeve dhe do të vazhdojë të bëjë një gjë të tillë edhe gjat 2024.
Me këtë angazhim dhe mundësi OEMVP u paraqit si një aset kombëtar, me çrast kërkon mbështetjen e fuqishme nga sipërmarrësit për të treguar mundësi potenciale, menaxhuese akoma më të madhe në ekonomi dhe fusha tjera.
Shpresoj që viti 2024 të na sjellë MBARËSI,dhe plotësimin e dëshirave tona në ekonomi,në mirqënie dhe prosperitet!
GËZUAR viti 2024!
GËZUAR kudo që jeni
Ju afarist
Anëtarë të OEMVP
Miqë
Shokë
Bashkpunëtorë…

Mendi Qyra

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments