Friday, June 2, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeMaqedoniMë në fund edhe në Ohër vendosen tualete publike

Më në fund edhe në Ohër vendosen tualete publike

Më së voni deri në dhjetor të këtij viti, Ohri, Vevçani dhe Qendra e Zhupës si dhe pjesë e disa destinacioneve më të vizituara të asaj ane, do të pajisen me tualete publike, të cilat do të vendosen nëpër lokacionet më të frekuentuara të këtyre komunave. Kontejnerët sanitar me vlere prej rreth 2 milion denarë, mjete që janë siguruar nga program për zhvillim të Ministrisë për vetëqeverisje lokale.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments