/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
LAMM: Kujdes në rrugën Strugë-Dibër, ja pse
Maqedoni, Slider

LAMM: Kujdes në rrugën Strugë-Dibër, ja pse

Komunikacioni në drejtimet rrugore jashtë mjediseve urbane është me intensitet të matur dhe po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa. LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, adaptim të sinjalizimit të vendosur rrugor dhe drejtim jashtëzakonisht të kujdesshëm me automjetet.

Kjo posaçërisht i referohet akseve Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë de Koçan – Dellçevë.

Sipas LAMM në vendkalimet kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

August 9, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres