Wednesday, May 29, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeShëndetësiKy spital në Maqedoni kërkon 60 motra medicinale

Ky spital në Maqedoni kërkon 60 motra medicinale

Spitali Qytetit të Shkupit 8 Shtatori ka shpallur konkurs për punësim të 60 motrave medicinave. Kandidatet duhet patjetër ti plotësojnë kushtet e parapara me Ligjin për mbrojtje shëndetësore, transmeton Express.
Ndër kushtet që duhet ti plotësojnë janë: Të jenë shtetas të RM-së, të kenë mbi 18 vjet, të kenë të kryer shkollën e mesme të mjekësisë, të kenë kaluar testimin profesional, të jenë me ose pa përvojë pune. Kandidatët potencial do të punojnë 40 orë në javë me ndërrime dhe me neto pagë 17.620 denarë.

Afati për paraqitje është 5 ditë.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments