Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
Ky është autori i vjedhjeve në disa xhami të fshatrave të Strugës (FOTO)
Qyteti, Slider

Ky është autori i vjedhjeve në disa xhami të fshatrave të Strugës (FOTO)

Sot u arrestua në Strugë autori i disa vjedhjeve nëpêr xhamitë e Strugës, në Frëngovē, Tatesh, Teferiç dhe në disa vende të tjera duke grabitur para.

Ai sot u kap me një biçikletë të vjedhur duke tentuar të krye dhe vjedhje tê tjera, mëson Struga Ekspres.

Personi në foto ka patur dhe një bashkëpunëtor me të cilin i ka kryer vjedhjet,sepse në një nga vjedhjet e kryera në një xhami shfaqet edhe personi i dytë.

Kjo foto është shkrepur nga banorët e një nga fshatrave të Strugës të cilët kanë identifikuar hajdutin.

(Struga Ekspres)

July 2, 2022
Butik Mili

Struga Ekspres