/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Kur e keni mbushur sheshin me protestues kundër BDI së ?!
Opinion, Slider

Kur e keni mbushur sheshin me protestues kundër BDI së ?!

Urim Salihu

Kur e keni mbushur sheshin me protestues kundër BDI së ?!

Përveç aktivistëve të Besës ,disa prej të cilëve u arrestuan ,nuk kam parë ndonjë reagim tjetër nga subjektet e foteleve të buta që tash në fushatë vijnë u tregojnë shqiptarëve se kanë vuajtur.Ku u fshehët deri tani .Apo duhet të merrni leje të protestoni kur populli vuan dhe pret opozita të çajë udhën .Pushteti rrëzohet ose me votë ose me protesta .Cilën patët ju si opozitë .Asnjërën .

Pse është fitues Albin Kurti?!Sepse ai përgjakej,burgosej ,protestonte dhe ishte zëri i opozitës.

January 14, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres