/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Kjo është lista përfundimtare e BDI-së për zv.ministrat e rinj
Maqedoni, Slider

Kjo është lista përfundimtare e BDI-së për zv.ministrat e rinj

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) ka finalizuar listën e zëvendës ministrave në Qeverinë e re.

Kjo u bë e ditur mbrëmë në TVM2 nga zëvendëskryeministri Artan Grubi, i cili tha gjithçka është finalizuar dhe se emrat pritet të votohen në Qeveri.

Zëvendësministër i MPB-së, Nazim Bushi

Zëvendësministër i Drejtësisë, Agim Nuhiu

Zëvendësministër i Mbrojtjes, Bashkim Hasani

Zëvendësministër Transport dhe Lidhje, Bekim Rexhepi

Zëvendësministër i Shëndetësisë, Dr.Ilir Hasani

Emërimi i tyre vjen pas shumë zërave dhe listave të publikuara të kandidatëve të ndryshëm nëpër portale. Kryeministri Zoran Zaev paralajmëroi se gjatë ditëve në vijim pritet që të votohen zëvendësministrat. Ai tha se po zhvillon bisedime dhe konsulta me kandidatët dhe se ky proces është drejt finalizimit.

September 16, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres