/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Këngëtarja shqiptare nuk e di sa shkronja ka alfabeti shqip
Showbiz, Slider

Këngëtarja shqiptare nuk e di sa shkronja ka alfabeti shqip

Këngëtarja shqiptare, Diona Fona, shumë e dashur për publikun shqiptar, duket se nuk e di sa shkronja ka alfabeti i gjuhës shqipe.

Ishte një ndër të ftuarat e emisionit “Shiko kush luan”, ku në njërën nga lojërat, Luana Vjollca pyet këngëtaren, “Diona, sa shkronja ka alfabeti shqip?”, ndërsa Diona u përgjigj “32”.

Përgjigja ishte e Dionës padyshim që ishte gabim, ku la kolegët e saj ta korrigjonin duke dhënë përgjigjen e saktë “36”.

Askush nga kolegët e këngëtares nuk e mori si diçka tragjike përgjigjen e saj, pasi që Diona është lindur dhe rritur në Londër, prandaj ka shumë gjasë që i është ngatërruar numri në atë moment.

October 4, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres