Thursday, June 20, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeMaqedoniKatër makina përmbyten në Matkë, udhëtarët shpëtohen

Katër makina përmbyten në Matkë, udhëtarët shpëtohen

Katër makina u mbërthyen në një metër të thellë të ujit në nënkalimin në “Matkë” pranë stacionit të benzinës “Bis Oil”.
Siç njoftoi autoritetet e qytetit, për fat të mirë, pasagjerët në automjete në kohë ishin nxjerrë nga ekipet e zjarrfikësve. Nënkalimi është plot me ujë nga reshjet e mëdha dhe nga një defekt në rrjetin e ujësjellësit.

Në magjistralen A2 Mavrovë – Strazhë rëshqitja e dheut është pastruar dhe trafiku është normalizuar, informuan nga LAAM.

Sipas informacionit nga NP “Rrugët e Maqeedonisë” në rrugën Mavrovë-Galiçnik, 100 metra para Çesma e Mbrertit, trafiku është i vështirë për shkak të daljes së ujit në sipërfaqën rrugore. Sinjalizimi i duhur është vendosur në vend. Rekomandohet që kjo rrugë të mos përdoret deri në riparimin dhe normalizimin e trafikut.

Rruga lokale f.sh Zheleznec-f.sh Mallo Ilino në Demir Hisar është e pakalueshme për shkak të reshjeve të dendura.

Në drejtimin rrugorë A3 Dellçevë-Makedonska Kamenicë për shkak të reshjeve të dendura dhe rëshqitjet e shpeshta të dheut, trafiku zhvillohet me vëështirësi (15-20 metra). Pjesmarrësve në komunikacion u rekaomdaohet të kenë kujdes në drejtimin e automjeteve dhe përshatje të shpejtësisë sipas kushtëve rrugore.

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet në rrugë të lagështa. Borë e lehtë bi ne Kodrën e Diellit.

Për shkak të paraqitjes së mjegullës, është zvogëluar dkshmëria prej 50 deri në 100 metra në Pletvar dhe nga 20 deri në 30 metra në drejtimin rrugorë Kriva Pallankë – pika kufitare Deve Bair.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments