/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Maqedoni, Slider

KAPEN PER FYTI LATASI DHE SPASOVSKI

Në lokalet e televizionet Sitel ka ardhur deri tek rrahja. Kështu bëhet e ditur nga ana e portalit centarneës.

 

Redaktori i televizionit Dragan Pavloviq Latas është rrahur me Aleksandar Spasovski Sarma.  Deri tek rrahja ka ardhur pas aferës së përgjimeve të telefonatave të cilat i shpalosi LSDM-ja duke ngritur nervozen edhe në TV Sitel pasi disa herë me radhë është përgjuar edhe Latasi.

 

Aleksandar Spasovski Sarma ka thënë se bomba tjetër e LSDM-së do të jetë më e madhe më shokuese. Latas ka reaguar duke e ofenduar dhe duke  e kapur për fyti Sarmën dhe më pas ky ja ka kthyer goditjen.

March 3, 2015

error: Content is protected !!
Struga Ekspres