Sunday, May 19, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiJeton Shaqiri: Vizita e Frontit Europian në Çdo Shtëpi dhe Biznes në...

Jeton Shaqiri: Vizita e Frontit Europian në Çdo Shtëpi dhe Biznes në Qytetin e Strugës (FOTO)

Vizita e Frontit Europian në Çdo Shtëpi dhe Biznes në Qytetin e Strugës.

Në një nismë për të përfshirë sa më shumë qytetarë dhe për të shkëmbuar idetë dhe vizionin e Frontit Europian për të ardhmen e qytetit të Strugës, u zhvillua një fushatë intensive vizitash në çdo shtëpi dhe biznes në qytet. Me qëllim të promovimit të programit të punës për qeverinë 2024-2028, përfaqësuesit e Frontit Europian u përballën me qytetarët dhe bizneset për të ndarë ide dhe sfida të përbashkëta për të ardhmen.

Gjatë kësaj vizite të shumanshme, ekipi i Frontit Europian u fokusua në prezantimin e platformës së tyre politike për të ardhmen e qytetit dhe vendit. Nëpërmjet diskutimeve të hapura dhe të drejtpërdrejta, qytetarët dhe pronarët e bizneseve u njoftuan me qëllimet dhe projektet konkrete të planifikuara për të adresuar çështjet kyçe të komunitetit dhe sektorit biznesor.

Me një qasje progresive dhe përqendrimin në zhvillimin e ekonomisë, mbrojtjen e mjedisit dhe promovimin e drejtësisë sociale, përfaqësuesit e Frontit Europian shpalosën programin e tyre të punës me përpikmëri në çdo takim. Përveç prezantimeve formale, ata dëgjuan gjithashtu shqetësimet dhe sugjerimet e banorëve dhe biznesmeneve për të përmirësuar jetën dhe kushtet e punës në qytet.

Në përfundim të fushatës, përfaqësuesit e Frontit Europian u ndjenë të kënaqur për ndërgjegjësimin dhe përkrahjen e shfaqur nga komuniteti i Strugës për programin e tyre të punës. Ky proces i drejtë dhe i hapur i ndarjes së informacionit dhe dialogut u vlerësua si një hap i rëndësishëm drejt të ardhmes së përbashkët dhe të qëndrueshme për të gjithë qytetarët e Strugës dhe të gjithë vendit.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments