Saturday, May 25, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeMaqedoniJa sa të ardhura realizuan doganat e Maqesonisë për 10 muaj

Ja sa të ardhura realizuan doganat e Maqesonisë për 10 muaj

Drejtoria Doganore e Republikës së Maqedonisë gjatë 10 muajve të kaluar të vitit i rriti të ardhurat për 7,8 për qind. Të ardhurat e realizuara janë 54,5 miliardë denarë që është për 4,7 miliardë denarë më shumë nga kjo periudhë vitin e kaluar.

“Drejtoria Doganore e Republikës së Maqedonisë në 10 muajt e kaluar të këtij viti vazhdoi me realizimin e suksesshëm të pagesës së taksave gjatë importit si doganë, tatimin e vlerës së shtuar dhe akciza dhe pagesën e akcizës jo vetëm gjatë importit, por edhe qarkullimin e brendshëm”, thotë drejtori i Drejtorisë Doganore të Republikës së Maqedonisë Gjoko Tanasoski në intervistë për MIA-n.

Ai shtoi se suksesi i realizuar gjatë pagesës së të ardhurave është meritë e më shumë faktorëve, ndërsa para së gjithash të disiplinës së rritur financiare të të gjithë pjesëmarrësve në tregti. Sipas tij, është shumë i rëndësishëm edhe bashkëpunimi me institucionet të cilat kryejnë kontroll të tregut të brendshëm, posaçërisht me Drejtorinë për të Ardhura Publike dhe Inspektoratin Shtetëror të Tregut.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments