Friday, March 31, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeMaqedoniJa sa shqiptar dhe sa maqedonas jetojnë në Maqedoni

Ja sa shqiptar dhe sa maqedonas jetojnë në Maqedoni

Gazeta InfoPress ka mësuar nga një historian, i cili ka bërë hulumtime disa vjeçare se sa shqiptarë jetojnë në Maqedoninë.
Ai i ka thënë InfoPressit se maqedonët me qëllim nuk e tregojnë të vërtetën, kjo sepse sipas tij maqedonët nuk janë më shumë se 30 përqind në Maqedoni.
Ky hulumtim pritet që shumë shpejt të botohet me fakte hisorike dhe dokumente që deri tani nuk i ka ditur publiku.
Hulumtimi i ri, trondit Maqedoninë, Shqiptarët janë 875 mijë, ose 47.5 për qind!

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments