Wednesday, June 12, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiJa sa milion euro do të ndahen për rrugën Strugë - Qafethanë

Ja sa milion euro do të ndahen për rrugën Strugë – Qafethanë

Investimet në infrastrukturën rrugore janë element i rëndësishëm sepse përmirësimi i rrjeteve rrugore ndikon në rritjen ekonomike dhe zhvillimin e vendit, u shpreh ministri Goran Sugarevski gjatë preyantimit të projekteve për ndërtimin e rrugësve të reja. 86 milion euro do të investohen në rindërtimin e 26 e akseve rrugore, pjesë të autostradave dhe rrugë regjionale, brenda dy viteve të ardhshme.

“Rikonstrutimin e akseve rrugore Shkup-Bllacë, me gjatësi 12.5 km me vlerë prej 3 milion eurosh, rikonstruktimin e aksit rrugor Podmol-Strug-Qafethanë me gjatësia 19 km me vlerë prej 3 milion eurosh ,rikonstruktimin e aksit rrugore Opaj-Kumanovë prej 8 km që do të kushtojë 1 milion euro, aksin rrugor Nikushtak-Kumanovë prej 12 km me vlerë prej 2.5 milion eurosh”,tha Goran Sugareski, Ministër për transport dhe lidhje.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments