Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ja nga sa komuna kanë fituar partitë shqiptare dhe maqedonase
Maqedoni, Slider

Ja nga sa komuna kanë fituar partitë shqiptare dhe maqedonase

Sot KSHZ-ja i ka publikuar rezultatet e para jozyrtare, sipas të cilave në rrethin e dytë, VMRO-ja ka fituar në 20 komuna, LSDM në shtatë, BDI gjithashtu shtatë, Aleanca për Shqiptarët/Alternativa dhe Lëvizja Besa kanë fituar nga dy komuna, ndërsa nga një komunë kanë fituar PDSH, GROM dhe koalicioni PLD/RDM.

Në rrethin e dytë ka fituar edhe kandidatja e pavarur për Qytetin e Shkupit, Danella Arsovska, e cila është mbështetur nga VMRO-DPMNE-ja. Ndërsa kandidat i pavarur ka fituar edhe në Kumanovë, gjegjësisht Maksim Dimitrievski.

Rezultatet përfundimtare, siç kanë paralajmëruar nga KSHZ, do të publikohen gjatë ditës së sotme

November 1, 2021

Struga Ekspres