Friday, June 21, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeMaqedoniJa 47 pozitat që Alternativa siguroi për t’u bërë pjesë e Qeverisë...

Ja 47 pozitat që Alternativa siguroi për t’u bërë pjesë e Qeverisë me Zaevin

Në mbledhjen e mbajtur sonte me kryesinë e partisë, Alternativa në pajtueshmëri me anëtarët e saj ka vendosur ti bashkohet shumicës parlamentare.
Nga burime brenda kësaj partie, Alsat mëson 47 pozitat shtetërore që kjo parti ka siguruar për t’u bërë pjesë e kësaj Qeverie. Lista e plotë:
1. Ministrinë e Shëndetësisë
2. Ministrinë e Informatikës
3. Nenkryetar parlamenti
4. Ministër të diaporës
5. Zëvendës kulturë
6. Zëvendës arsimi
7. Zëvendës bujqësi ose Financa transport
8. Mepso
9. Transport hekurudhorë
10. Drejtorinë e spitalit Tetovë
11. Koordinator nacional kufitar
12. Fondi pensional
13. Librat ame
14. Zëvendës drejtor në qendrën e provimit
15. Inspektorati i vetqeverisjes lokale
16. Qendra Politike dhe sociale Shkup
17. Zëvendës drejtor në gazetën zyrtare
18. Burgu Idrizove
19. Agjencioni per investime te huaja
20. Agjencioni per ndërmarrësi
21. Muzeu matematik natyror
22. Instituti Trashëgimisë kulturore
23. Inspektorati per Standartizim
24. Teatri Gostivar
25. Biblioteka Tetovë
26. Agjencioni per Rini dhe sport
27. Industria
28. Ndihmës ministër në MPB
29. Udhëheqës sektori në poste
30. Udheheqës sektori në doganë
31. Arkivi Ohër
32. Udhëheqës rajonal në bujqësi në Dolnen
33. Agjensioni për punësim Strugë
34. Kinoteka Strugë
35. Sektori i MPB-së, Tetovë
36. Klinika Shkup
37. Këshill drejtues
38. Këshill mbikqyrës
39. Drejtor i Qendrës për provim
40. NP Rrugët e Maqedonisë këshilli drejtues
41. NP Rrugët e Maqeodnisë këshilli mbikqyrës
42. Këshill drejtues në infrastrukturën hekurudhore
43. Këshill drejtues në aeroport
44. Këshill drejtues në postë
45. Këshill mbikqyrës në postë
46.Këshill drejtuesi kullosat
47. Arkivi Strugë

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments