Friday, March 24, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeShëndetësiInfarkti ndodh më shpesh pas gripit

Infarkti ndodh më shpesh pas gripit

Inflamacioni dhe sulmi në zemër është gjithashtu i lidhur ngushtë me vaksinën e gripit, tetanozit dhe meningokokit.

Infarkti dhe inflamacioni shpesh paraqiten te njerëzit modernë, tregojnë statistikat. Megjithatë, tani shkencëtarët britanikë kanë gjetur se paraqitja e tyre është e lidhur me vaksinën e gripit, tetanozit dhe meningokokit.

Zemra dhe goditja në tru janë veçanërisht të prira te personat e ndjeshëm.

“Shkalla e goditjes në zemër ishte më e lartë tre ditë pas infektimit, dhe madje pesë herë infarkti ishte më i zakonshëm pas infeksioneve të frymëmarrjes, ndërsa 66 për qind e pacientëve raportuan infeksione post-urinare. Sulmi në tru tri herë më shpesh ndodh pas çdo infeksioni “, tha Liam Smith nga Spitali Mbretëror i Londrës, ku edhe është kryer ky hulumtim.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments