Wednesday, June 12, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiIdri Istrefi: Llabunishtën dhe Strugën do ta bëjmë një vend më të...

Idri Istrefi: Llabunishtën dhe Strugën do ta bëjmë një vend më të mirë për të jetuar dhe jo stacion autobusi për të ikur në Itali, Slloveni apo Zvicër (FOTO)

E dashur Llabunishtë,

Sonte për ju kam ca fjalë nderi dhe zemre. Natyra e bukur e Llabunishtës, Stanet janë të Llabunishtës ,janë të llabunishtarëve, janë të Strugës dhe gjithë turistëve që do të vijnë ta shohin këtë mrekulli të Zotit. Nuk mundet që llabunishtarët të kushtëzohen me votë apo para që të gëzojnë shtëpitë e tyre në Llabunishtë. Korrupsioni dhe shantazhet me mua në krye të komunës do të marrin fund. Nuk mundet që me mrekullinë e Llabunishtës të përfitojë as kryetari aktual, as kryetari pa vulë, as sekserët e tij. Shtëpitë janë tuajat, Llabunishta është e juaja, është e Strugës, është e çdo vizitori në botë, është mrekullia e Zotit mbi tokë. Llabunishta kërkon ajër të pastër dhe jo deponi që digjen, Llabunishta kërkon shkolla dhe çerdhe e jo keqpërdorime, Llabunishta kërkon legalizime SIPAS LIGJIT dhe jo sipas DËSHIRAVE të RAMIZ MERKOS, Llabunishta kërkon rrugë me cilësi drejt staneve të Llabunishtës dhe jo tendera ku abuzohet. E nderuar rini e Llabunishtës, ju jap fjalën e nderit se Llabunishtën dhe Strugën do ta bëjmë një vend më të mirë për të jetuar dhe jo stacion autobusi për të ikur në Itali, Slloveni apo Zvicër. Ndershmëri dhe punë të pastër, investime dhe transparencë, demokraci dhe barazi për të gjithë, nga Llabunishta në Veleshtë, nga Podgorci në Frëngovë, nga qyteti i Strugës në Borovec. Do të punojmë pastër, me duar të pastra, me mendje dhe zemër të pastër. Edhe pak ditë na ndajnë nga gëzimi i madh i rilindjes së Llabunishtës dhe gjithë Strugës. Le të punojmë më shumë që fitorja dhe gëzimi të jetë më i madh. Rrethoni numrin 6 dhe gëzojuni fitores! Të faleminderit Llabunishtë! Na priftë e mbara!

#pastër6

Драга Лабуништа,
Вечер за вас сакам да кажам неколку чесни зборови и од срце Убавата природа на Лабуништа, бачилата/мандрите се на Лабуниште, тие се на лабуништани, на Струга и на сите туристи коишто ќе дојдат да ја видат оваа убавина создадена од Господ. Не може лабуништани да бидат условени со гласање или пари за да можат да им се радуваат на сопствените куќи во Лабуништа. Со мене како управител на општината, на корупцијата и изнудувањето ќе им се стави крај. Не може со убавините на Лабуништа да придобива ниту сегашниот градоначалник, ниту градоначалникот без печат, а ниту пак неговите посредници. Куќите се ваши, Лабуништа е ваше, тоа е на Струга, на секој посетител од Светот, тоа е чудото на земјата создадено од Господ. Лабуништа бара чист воздух, а не депонии што горат, Лабуништа бара училишта и градинки за деца, а не злоупотреби. Лабуништа бара легализација СПОРЕД ЗАКОНОТ и не СПОРЕД ЖЕЛБИТЕ НА РАМИЗ МЕРКО, Лабуништа бара квалитетни улици кои ќе водат до бачилата на Лабуништа, а не тендери со кои се манипулира и злоупотребува. Почитувани млади на Лабуништа, јас ви давам чесен збор дека Лабуништа и Струга ќе ги направиме поубаво место за живеење и нема да дозволиме да бидат автобуска станица за пат кон Италија, Словенија или Швајцарија. Чесно и чисто работење, инвестиции и транспарентност, демократија и еднаквост за сите, од Лабуништа до Велешта, од Подгорци до Франгово, од Струга до Бороец. Ќе работиме чисто, со чисти раце, со чист ум и чисто срце. Уште само неколку денови не делат од големата радост на преродбата на Лабуништа и на цела Струга. Да работиме повеќе за да победата и радоста бидат поголеми. Заокружете го бројот 6 и радувајте ѝ се на победата! Ти благодарам Лабуништа! Нека ни е со среќа!

#чисто6

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments