/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Godet ashpër Bekim Qoku: Të zhvleftësohet Këshilli i Komunës, Merko është kapo,nuk respekton vendimet e Këshillit
Qyteti, Slider

Godet ashpër Bekim Qoku: Të zhvleftësohet Këshilli i Komunës, Merko është kapo,nuk respekton vendimet e Këshillit

Bekim Qoku, ish deputet në parlamentin e Maqedonisê së Veriut shprehet se Këshilli Komunal i Strugês duhet të shpërbëhet ose zhvleftësohet dhe funksionin e saj ta merrë Gjykata Kushtetuese sepse kryetari Merko as nuk e pêrfill vendimin e këshillit, shkruan Struga Ekspres.

Bekim Qoku e ka quajtur KAPO kryetarin Merko .

“Të hiqet ose të zhveftësohet tërësisht Këshilli komunal i Strugës dhe funksionin e tij ta marrë Gjykata kushtetuese.

Në fund të fundit ç’e do, kur vendimet që i miraton ai nuk i respekton kryetari i Komunës?
Ç’i duhet Komunës së Strugës t’i bëjë gjithë ato shpenzime të mëdha buxhetore për një organ që konsiderohet si institucioni më i lartë vendimmarrës i pushtetit lokal kur vendimeve që i merr nuk ua var fare ekzekutivi, pra kryetari kapo i komunës dhe në fund përfundojnë në Kushtetuse?! Tallje, hiçgjëkafshë më shumë.”, shprehet Bekim Qoku.
(Struga Ekspres)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=405814930679715&id=100037536333395

February 18, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres