Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Gjendet një trup i pajetë në lum
Maqedoni, Slider

Gjendet një trup i pajetë në lum

Një trup i pajetë është gjetur në ujërat e lumit Vardar në afërsi të Sopotit.
Ekipet e policisë së Velesit dhe Njësia për punë special dje kanë dalë në teren, por për shkak të kushteve atmosferike nuk kanë arritur ta nxjerrin trupin nga lumi.

Ekipet vazhdojnë edhe sot me përpjekjet për të nxjerrë trupin e ngujuar në lum.

January 16, 2018

Struga Ekspres