/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Formohet Fondacioni “Bamirësit Struganë”, ja kush janë drejtuesit këtij misioni humanitar
Qyteti, Slider

Formohet Fondacioni “Bamirësit Struganë”, ja kush janë drejtuesit këtij misioni humanitar

Formohet Fondacioni “Bamirësit Struganë”
Si nevojë e madhe per t’ju sherbyer qytetarëve në nevojë, me iniciativën e disa aktivistëve u formua Fondacioni “Bamirësit Struganë”, njofton Struga Ekspres.

Bordi inicues i fondacionit perbehet nga:
– Alil Roçi
– Betim Ibraimi
– Shkelzen Ajrullai
– Besnik Asani
– Nderim Pollozhani
Për drejtor te fondacionit u zgjodh Armend Roçi një humanist i dalluar dhe i palodhur i qytetit tonë.
E mira e këtij fondacioni qëndron në aktivitetin e të rinjëve për aktivitetet humanitare.
Për kryesuese të grupit të rinjëve zgjidhet nxënësja e dalluar Fiona Jusufi.
Stafit dhe njerëzve qëllim mirë ju urojmë shumë suksese.(Struga Ekspres)

October 21, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres