/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Fëmija i parë që lindi në Strugë është mashkull
Qyteti, Slider

Fëmija i parë që lindi në Strugë është mashkull

Fëmija i parë i lindur në repartin e gjinekologjisë të Spitalit të përgjithshëm në Strugë për vitin 2020 është djalë,njofton Struga Ekspres.

Fëmija është i lindur në ora 06:55, pesha 2.9 kg, e sjellë në jetë nga një nënë shqiptare nga Llabunishti, Anife.F!
Fëmija ka lindur në gjendje të mirë dhe me shëndet të plotë.

(Struga Ekspres)

January 1, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres