Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Dhëndri u vonua për ceremoninë, babai marton vajzën me një nga të ftuarit
Bota, Slider

Dhëndri u vonua për ceremoninë, babai marton vajzën me një nga të ftuarit

Dhëndri u vonua për ceremoninë, babai marton vajzën me një nga të ftuarit

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur së fundmi në Indi. Mësohet se një nuse u martua me një të afërmin e saj pasi dhëndri nuk arriti në kohë në ceremoninë e martesës.

Dasma ishte planifikuar të ndodhte më 22 prill në fshatin Malkapur Pangra në rrethin Buldhana.

Ceremonia ishte menduar të bëhej në orën 16:00, por dhëndri nuk shkoi sepse kishte qenë duke pirë e u argëtuar me miqtë e tij dhe e kishte harruar sensin e kohës.

Nusja dhe të gjithë ftuarit e pritën 4 orë dhe kur dhëndri mbërriti në orën 20:00, babai i nuses refuzoi kategorikisht të martonte vajzën e tij me të.

April 30, 2022

Struga Ekspres