Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Besa e Strugës: Struga jonë është lënë në mëshirë të fatit (FOTO)
Qyteti, Slider

Besa e Strugës: Struga jonë është lënë në mëshirë të fatit (FOTO)

Zgjidh jetë , voto blertë.ky është realizimi i platformës programore të BDI së për Strugën turistike.Pamjet i keni vetëm të një numri të vogël deponish të egra për skaj liqenit . Të këtilla deponi ka gjithandej nëpër vendbanimet rurale të Strugës. Të mos harrojmë deponinë mal në prag të qytetit.Jemi në prag të sezonës turistike dhe Struga jonë është lënë në mëshirë të fatit!Lëvizja BESA-Strugë

April 30, 2022

Struga Ekspres