Wednesday, May 29, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiDemant nga BDI – Dega Strugë: Kemi punësuar, punësojmë dhe do të...

Demant nga BDI – Dega Strugë: Kemi punësuar, punësojmë dhe do të punësojmë në të ardhmen. Qëllimi ynë është që t’iu sigurojmë të ardhmen të rinjëve tanë

BDI – Dega Strugë: Kemi punësuar, punësojmë dhe do të punësojmë në të ardhmen. Qëllimi ynë është që t’iu sigurojmë të ardhmen të rinjëve tanë.

Duke marrë shkas nga deklarata e ardhur nga partia opozitare, ne si Bashkimi Demokratik për Integrim – Dega Strugë duam që të sqarojmë të gjithë qytetarët e Strugës.
Politikat tona të përfaqësimit të drejtë, politikat tona të orientuara kah integrimet euroatlantike dhe politikat tona të punësimit të të rinjëve në bazë të meritokracisë na udhëheqin gjithmonë.
Punësimet tona janë dhe kanë qënë gjithmonë konform ligjeve të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe pa bërë asnjë shkelje. Secili nga punësimet e bëra vjen duke konsideruar nevojat e institucioneve dhe duke zgjedhur kandidatët më të mirë për vendin e punës.
Ne garantojmë çdo qytetar të Strugës se do të vazhdojmë të punësojmë të rinjtë dhe të gjithë ata që e meritojnë pa marrë parasysh bindjeve të tyre politike, sepse për ne qytetari dhe mirëqënia e tij vjen në radhë të parë.

Демократска Унија за Интеграција – Струга: Сме вработиле, вработуваме и ќе вработиме во иднина. Нашата цел е да им ја обезбедиме иднината на нашите млади луѓе.

Имајќи ја во предвид изјавата што доаѓа од опозициската партија, ние како Демократска унија за интеграција – Струга сакаме да ги разјасниме сите граѓани на Струга.
Ние се водиме од нашите политики за правична застапеност, нашите политики ориентирани кон евроатлантската интеграција и нашите политики за вработување на младите базирани на меритократија.
Нашите вработувања се и отсекогаш биле во согласност со законите на Република Северна Македонија и без никакви прекршувања. Секое од направените вработувања доаѓа со оглед на потребите на институциите и избор на најдобрите кандидати за работното место.
На секој стружанец му гарантираме дека ќе продолжиме да вработуваме млади луѓе и сите оние кои го заслужуваат тоа без оглед на нивните политички убедувања, бидејќи за нас граѓанинот и неговата благосостојба се на прво место.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments