Sunday, May 26, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeMaqedoniDamjan Mançevski ia dorëzon detyrën e ministrit, Jeton Shaqirit (FOTO)

Damjan Mançevski ia dorëzon detyrën e ministrit, Jeton Shaqirit (FOTO)

Administrata shtetërore dhe publike është kontakti i qytetarëve me shtetin, prandaj qytetarëve duhet t’iu ofrohet mënyrë më e lehtë dhe më e shpejtë për kryerjen e nevojave dhe obligimeve të përditshme.

Në këtë sfidë jemi sëbashku. Unë dhe të gjithë administratorët shtetërorë dhe publik në vend jemi një ekip i madh, sëbashku do të punojmë dhe do të arrijmë sukses të përbashkët, për të ardhme më të mirë për të gjithë ne.

Për dixhitalizimin e shërbimeve dhe për administratë sa më profesionale dhe efektive, diskutuam miqësisht me ministrin e deritanishëm të MSHIA Damjan Manchevski sot gjatë pranim-dorëzimit të detyrës.


Државната и јавната администрација е првиот контакт на граѓаните со државата, затоа на граѓаните мора да им се нуди побрз и полесен начин до исполнување на секојдневните потреби и обврски.

Во овој предизвик сме заедно. Јас и сите државни и јавни администратори во земјата сме еден голем тим, заедно ќе работиме и ќе постигнеме заеднички успех, за подобра иднина на сите нас.

За дигитализацијата на услугите и за попрофесионална и поефективна администрација, во денешното примопредавање на функциите, пријателски разговаравме со досегашниот министер на МИОА Дамјан Манчевски.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments