Thursday, February 29, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeMaqedoniÇmime të reja të derivateve të naftës

Çmime të reja të derivateve të naftës

Ko misioni Rregullator për Energjetikë ka vendosur që të lirohen çmimet e derivateve të naftës. Benzinat lirohen për 0.50 denarë për litër, ndërsa dizeli për 2.50 denarë. Vaji Ekstra I Lehtë për Amvisëri do të shitet për 2 denarë më lirë.
Çmimet më të larta të shitjes me pakicë të derivateve të naftës dhe të lëndëve djegëse
të transportit janë:
ЕUROSUPER BS – 95 – 93,50 (denarë/litër)
ЕUROSUPER BS – 98 – 96,00 (denarë/litër)
ЕURODIZEL BS (D-Е V) – 96,00 (denarë/litër)
Vaj për djegie – ЕKSTRA I LEHTË 1 (ЕL-1) – 91,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU – 49,189 (denarë/kilogram)

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments