Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Bleta Ziba: ‘’E ardhmja e vendit tim duhet të jetë e ndritur, gjeneratat e reja duhet të rriten e të edukohen që ti shërbejnë vendit tonë, ky është qëllimi ynë”
Qyteti, Slider

Bleta Ziba: ‘’E ardhmja e vendit tim duhet të jetë e ndritur, gjeneratat e reja duhet të rriten e të edukohen që ti shërbejnë vendit tonë, ky është qëllimi ynë”

Bleta Ziba ‘’E ardhmja e vendit tim duhet të jetë e ndritur, gjeneratat e reja duhet të rriten e të edukohen që ti shërbejnë vendit tonë, ky është qëllimi ynë”
Ekonomiste e diplomuar, sipërmarrese, e suksesshme, profesioniste, e dëshmuar se është e aftë për të punuar në të mirë të popullit. Besojini ideve të qarta dhe vizionit largpamës të saj, ajo premton dhe realizon gjithmonë. Mbështetni të ardhmen e sigurt, jepni votën tuaj në kandidaturën për këshilltare të komunës në Strugë, pasi që pak janë njerëzit e tillë. Bëjeni atë zërin tuaj dhe të të gjithve!
Me të gjithë potencialin! Me forcë! Me deshirë për ardhmëri! Me zemër e forcë!
#MeKaKrejt
VOTO 16!

October 12, 2021

Struga Ekspres