Friday, June 2, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeQytetiBledi Zhaku nga Dollogozhda e Strugës merr postin e ri, Shef i...

Bledi Zhaku nga Dollogozhda e Strugës merr postin e ri, Shef i Departamentit të kirurgjisë kardiovaskulare dhe torakale në New Jersey

Bledi Zhaku nga Dollogozhda e Strugës merr postin e ri si Shef Departamentit të kirurgjisë kardiovaskulare dhe torakale në New Jersey

Spitali St.Joseph’s Health në New Jersey njohton se Bledi Zhaku po mer rolin e shefit të Departamentit të kirurgjis kardiovaskulare dhe torakale.

Në Shën Joseph’s Health, Dr. Zaku do të ofrojë udhëheqje dhe përvojën e Kirurgjisë Kardiovaskulare dhe Torakale duke përfshirë Qendrën Mjekësore Universitare të Shën Jozefit në Paterson dhe St. Joseph’s Wayne Medical Center.
Dr. Zaku është kardiolog i certifikuar nga bordi Amerikan i Kirurgjisë Torakale.
Ai kryen të gjitha aspektet e kardiokirurgjisë së të rriturve, duke përfshirë Kirurgjin e bajpasit të arterieve koronare .

Dr Bledi Zhaku, i lindur në Dollogozhdē të Strugës, ku tani jeton dhe punon në Shtetet e bashkuara të Amerikës.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments