/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Bekim Qoku: “S’ka shtet më idiot se Maqedonia e Veriut”
Opinion, Slider

Bekim Qoku: “S’ka shtet më idiot se Maqedonia e Veriut”

Blerim Qoku:
47 vd*ekje sot nga virusi.
Me orë policore tash e dy javë.
Me lokale mbyllur 24 orë.
Me mësim online tash e një vit

Me kufizime lëvizjesh dhe tubimesh të rrepra.
Bile na ndaluan edhe në Shqipëri me shku, çfarë sk*andali.
Me gjysmën e popullit jashtë.
Dhe ne kemi ende një ministër shëndetësie që krekoset për çdo ditë nëpër TV sikur me qenë gjithçka normale.
Mund të ketë shtet më të varfër se MV, po kurrsesi më idiot, më shtet koti.

April 22, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres