/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
BDI ik!
Maqedoni, Slider

BDI ik!


Fadil Zendeli

BDI ik!
Vala e presionit dhe nervozizmi i BDI-se qe rezulton nga humbja e perditshme e besimit te qytetarve filloi te manifestohet permes keqperdorimit te mekanizmave te pushtetit, vecanarisht permes policise dhe MPB duke u versulur ndaj aktivisteve te Levizjes Besa si parti opozitare, sikur ata te ishin fajtore per humbjen e rruges politike dhe kombetare te BDI-se.
Thirrja ne bisede informative e aktivistit te Levizjes Besa Artan Etemi nga policia e Tetoves, deshmon nervozen dhe pasigurine qe ka kapluar strukturat e BDI dhe per kete duke keqperdorur struktura te kontrolluara brenda MPB dhe policise. Me heret ne bisede informative u thirre Kryetari I FR te Levizjes Besa, ne Oher brutalisht u sulmua keshilltari i LB, sot nje nga aktivistet me te dalluar te LB, dhe nervoza dhe hutia e tyre do te vazhdoj deri ne zgjedhjet e parakohshme parlamentare, kur shqiptaret perfundimisht do te clirohen nga kjo e keqe qe i ka kapluar ne politiken e tyre.
Levizja Besa qe ne fillim kishte detektuar simptomat e demokracise se rrejshme te partise ne pushtet, dhe apelojme qe kete hidherim dhe zhgenjim politik, BDI ta drejtoje ne drejtim te fajtorit dhe krijuesit te vertete te mashtrimit dhe iluzionit politik, vete BDI. Sa me heret qe qytetaret shqiptare ta kuptojne kete, aq me mire per te gjithe ne, por edhe per ardhmerine dhe perspektiven tone ne kete vend..

July 12, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres