Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Bajden do të dërgoj “sherifë” në Ballkan për të arrestuar politikanë (FOTO)
Rajoni, Slider

Bajden do të dërgoj “sherifë” në Ballkan për të arrestuar politikanë (FOTO)

Shtetet e Bashkuara planifikojnë të dërgojnë një të dërguar special në Ballkan për të monitoruar të gjitha zhvillimet në rajon por duke pasur si cak politikanët. Me mision luftën kundër korrupsionit, emisari apo “sherifi” siç shkruan gazeta pritet të stacionohet me bazë në Zagreb do të punojë për të disiplinuar dhe ritrajnuar politikanët e pabindur.

Ky mision i quajtur si “Specialja” do të jetë nën mbikëqyrjen e drejtpërdrejtë të presidentit Bajden dhe aktiviteti kryesor do të jetë monitorimi i luftës kundër korrupsionit dhe reforma në drejtësi.

Mediat serbe besojnë se kjo lëvizje e Shteteve të Bashkuara është e drejtuar kundër Serbisë dhe Republika Srpska.

December 22, 2021

Struga Ekspres