Thursday, May 30, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiB.L.Frëngovë me apel: Ju lutem kurseni ujin e pijshëm

B.L.Frëngovë me apel: Ju lutem kurseni ujin e pijshëm

B A SH K Ë S I A L O K A LE FRENGOVË
APEL PËR KURSIMIN E UJIT

Të dashur Qytetarë dhe Konsumatorë të Ujësjellësit “FRËNGOVA” Frëngovë ;
Siç e dini edhe ju, fshati është duke u përballur me mungesë të ujit në
burimet e saja dhe më pas furnizimi i fshatit , veçanërisht problem paraqitet SHFRYTËZIMI PA KRITER i Ujit.
Bashkësia Lokale, apelon te qytetarët që ta kursejnë ujin dhe mos ta keqpërdorin,
Si dhe mos ta shfrytëzojnë për:
•Larjen e automjeteve;
•Ujitjen e kopshteve dhe trotuareve;
•Mos i leni rubinetet hapur pa nevojë ditën dhe natën
•Lajmëroni difektet në BL;
•dhe çdo formë tjetër të keqpërdorimit.
Bashkësia Lokale ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Inspektoratin Komunal dhe firmën për sigurim fizik dhe kontroll, për parandalimin e keqpërdorimit të ujit,
andaj punëtorët e Ujësjellësit dhe Bashkësisë Lokale së bashku me Inspektoratin Komunal me të cilët do të jenë në teren gjate gjithë kohës, dhe kushdo që haset
duke keqpërdorë ujin si në pikat e lartcekura do të shkyçet nga rrjeti i ujësjellësit dhe
lënda do të procedohet në Gjykatën Themelore Strugë.

BASHKËSIA LOKALE FRËNGOVË KOMUNA E STRUGËS
Kryetar Nexhmi Gega

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments