/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Qyteti, Slider

Asnje gjurme per Uranin…

Asnje gjurme per gjetjen e Uran Kupes,truprojes se kryetarit te komunes se Struges!Familjaret vazhdimisht kerkojne ndihme nga qytetaret e saj qe te ndihmojne ne gjetjen e djalit te tyre Uran Kupa!Ata premtojne dhe shperblim per ata te cilet kane ndonje informacion rreth Uran Kupes.Vazhdimisht behet apel edhe nga komuna e Struges dhe kryetari i saj Ziadin Sela!(Struga Ekspres)

February 11, 2015

error: Content is protected !!
Struga Ekspres