Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ashpërsohen masat në Berlin: Të pavaksinuarit nga dita e hënë do të ndalohen të futen në restorante dhe kinema
Bota, Slider

Ashpërsohen masat në Berlin: Të pavaksinuarit nga dita e hënë do të ndalohen të futen në restorante dhe kinema

Nga e hëna në Berlin nuk do të jetë më e mundur të shkosh në restorant, kinema apo ekspozitë pa u vaksinuar.

Kjo është rregullorja e re e prezantuar nga Senati për të korrigjuar rritjen e fortë të infektimit me Covid në kryeqytetin gjerman.

Për të hyrë në kinema apo restorant, por edhe në qendra sportive apo SPA, nuk do të lejohet më vetëm e rezultati i një testi Covid.

November 11, 2021

Struga Ekspres