Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
ASH Strugë: Syrija Rashidi zgjidhet Shef i Shtabit Zgjedhor për zgjedhjet lokale në Komunën e Strugës
Qyteti, Slider

ASH Strugë: Syrija Rashidi zgjidhet Shef i Shtabit Zgjedhor për zgjedhjet lokale në Komunën e Strugës

Dega e Aleancës për Shqiptarët në Strugë zgjodhi deputetin e zonës, Syrija Rashidi për Shef të Shtabit Zgjedhor për zgjedhjet lokale në Komunën e Strugës.

Drejt fitores së 17 Tetorit, për ta rikthyer komunën në duart e qytetarëve e për ta liruar nga një grup i vogël që e kanë zaptuar atë sikur të jetë pronë personale e tyre.

Për qeverisje me ndershmëri dhe trasparencë!

September 4, 2021

Struga Ekspres