/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Artan Grubi thotë se 62% e shqiptarëve janë të kënaqur me Qeverinë
Maqedoni, Slider

Artan Grubi thotë se 62% e shqiptarëve janë të kënaqur me Qeverinë

Zë.vendëskryeministri i parë dhe Ministri për Sistem Politik, Artan Grubi në një deklaratë për TV21, theksoi se anketat brendapartiake dhe ato publike nga institucione kredibile tregojnë se 62% e shqiptarëve janë të kënaqur me Qeverinë.

“Anketat brendapartiake por edhe ato publike nga institucione kredibile theksojnë që 62% e shqiptarëve janë të kënaqur me Qeverinë si dhe e përcaktojnë BDI-në si fitues absolut të zgjedhjeve lokale”, deklaroi për TV21, Artan Grubi – zëvendëskryeministër i parë.

May 3, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres