/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Artan Grubi: Komisioni i Venecias mbështeti politikat e BDI-së për gjuhën shqipe (FOTO)
Maqedoni, Slider

Artan Grubi: Komisioni i Venecias mbështeti politikat e BDI-së për gjuhën shqipe (FOTO)

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi pas miratimit të raportit për ligjin për përdorimin e gjuhëve nga Komisioni i Venecias  thotë se Komisioni i Venecias ka mbështetur tërësisht politikat e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) për barazi gjuhësore, përcjell TS.

Vetëm një ditë e vetme e një mandati super të suksesshëm:
Komisioni i Venecias mbështeti tërësisht politikat tona për barazi gjuhësore
Zgjodhëm drejtorin e agjencionit për cilësi në arsimin e lartë
Zgjodhëm anëtarin shqiptar të këshillit gjyqësor
Zgjodhëm drejtuesit e dy agjencive për qasje të lirë në informata me karakter publik dhe për mbrojtje të të dhënave personale
Edhe ca gjëra tjera më të vogla…
Bashkë VENDIMTAR!” ka shkruar Grubi.

Pas miratimit të raportit për ligjin për përdorimin e gjuhëve  nga Komisioni i Venecias, anëtarja Tanja Karakmisheva ka mbetur me gishtat në gojë/TS.

dhuro
December 6, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres