/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Arif Ziberi i Elita 5: Këngëtarët e rinj janë për të ardhur keq (VIDEO)
Kulturë, Slider

Arif Ziberi i Elita 5: Këngëtarët e rinj janë për të ardhur keq (VIDEO)

Vokalisti i grupit Elita 5 ka dhënë mendimin e tij për artistët e rinj.

Në intervistën për emisionin SevenBizz, Arif Ziberi ka folur edhe për gjeneratat e reja të muzikës.

Ai tregon mendimin e tij për këngëtarët dhe këngëtaret e reja, dhe për atë se po përdorin zhveshjen për të iu dëgjuar këngët.

Ja çfarë thotë Arifi:

 

April 12, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres