Tuesday, March 28, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeQytetiApel për ndihmë!

Apel për ndihmë!

Familja nga Librazhdi, fshati Dorëz vitin e kaluar u perballua me nje dimer shumë te ftohtë dhe kete vit e pret nje dimer shumë i ftohte, por ne si Strugane i dhamë nje mesazh se dimë te ndihmojme vëllezerit tone me nevojë dhe kete rast do e ndihmojme se paku te ketë nje kulm per te mbijetuar ne kushte normale keto femijë.
Ne kete familje shtepia e re eshte ndërtuar deri tek kulmi dhe pjesa tjeter ka mbetur pa u mbaruar nga mungesa financiare,kjo familje ka nevoje
1. per te holla
2. 31m2 katror laminat
3. 12m2 katror pllaka
4. Paisje sanitare per nje banje
Per me shumë informacione mund te lajmeroheni ne numrin privat 071-963-492
Shkëlzen Ajrullai
(Struga Ekspres)

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments