Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Amar Skenderi, 9 vjeçari i talentuar nga Belica vjen me një këngë dhe videoklip të ri (VIDEO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Amar Skenderi, 9 vjeçari i talentuar nga Belica vjen me një këngë dhe videoklip të ri (VIDEO)

9 vjeçari Amar Skenderi nga Belica e Poshtme e Strugës vjen me një këngë dhe videoklipt të ri me titullin “SHTET”, informon Struga Ekspres.

Këngën dhe videoklipin e realizoi Jetmir Gashi dhe Leogzim Foniqi me produksionin “IN FILMS” nga Prishtina.Tekstin e kêsaj kënge e ka shkruar Fatmir Muja.

Kjo është kënga dhe vidoklipi i parë i vogëlushit tê talentuar nga Belica të cilën e ka realizuar shumë bukur dhe me një performancë të shkëlqyer.(Struga Ekspres)
Shikoni videoklipin e këngës së re 👇

May 29, 2022

Struga Ekspres