/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ali Ahmeti uron festën e Kurban Bajramit
Maqedoni, Slider

Ali Ahmeti uron festën e Kurban Bajramit

“Urime festën e Kurban Bajramit Juve dhe më të dashurve Tuaj.

Sakrifica, devotshmëria, solidariteti dhe bamirësia, simbole të kësaj dite, qofshin vlera udhërrëfyese të jetës tonë.

Sot dhe çdo ditë qofshi të bekuar!”.

August 11, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres