Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ali Ahmeti: 80% e ish-ushtarëve të UÇK-së sot janë në polici dhe ushtri
Maqedoni, Slider, Uncategorized

Ali Ahmeti: 80% e ish-ushtarëve të UÇK-së sot janë në polici dhe ushtri

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, duke folur për çështjen e ish-ushtarëve të UÇK-së tha se 80 për qind e tyre janë sot në polici, ushtri dhe administratë publikere.

“Në Marrëveshjen NATO-UÇK është edukimi, trajnimi, sistematizimi i pjesëtarëve të UÇK-së, në saje të kësaj marrëveshje bëni evidencë në ushtrinë profesioniste, në polici, nëse nuk janë 80 për qind të ushtarëve të UÇK-së. Në administratë publike janë ushtarët e UÇK-së, përveç atyre që nuk kanë pasur kualifikimet e duhura”- tha Ahmeti./TV21

June 7, 2022

Struga Ekspres