Friday, March 24, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeQytetiAleanca për Shqiptarët në Strugë: Kundër-Reagim ndaj "kryetarit multietnik" dhe stafit të...

Aleanca për Shqiptarët në Strugë: Kundër-Reagim ndaj “kryetarit multietnik” dhe stafit të tij

Kundër-Reagim ndaj “kryetarit multietnik” dhe stafit të tij

Ju ua ndërprisni kontratat shqiptarëve për t’ua liruar vendet njerëzve të “brat Lubes”.
Mos mashtroni opinionin për kontrata të njërzve nga Kumanova dhe Haraçina. Asnjëherë nuk ka pasur të punësuar me kontratë apo me vendim pune të personave nga Haraçina dhe Kumanova.
Nëse do të kishte do ndiheshim krenarë sepse ne nuk i ndajmë shqiptarët ashtu si ju.
Dinamika dhe volumi i punës ka imponuar që të konsultohemi me njërëz kompetentë edhe jashtë Strugës. Por gjithmonë jemi konsultuar me shqiptarë e aspak me Trajko dhe Petko.

Aleanca për Shqiptarēt – Strugë

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments